Fiets op 2 juni mee met 4e editie van Eetbare Fietstocht

Op 2 juni organiseren Claudia, Annemie en Gerdien de 4e editie van de Eetbare Fietstocht. Deelnemers fietsen door Gouda en bezoeken diverse tuinen die door enthousiaste buurtbewoners zijn aangelegd. De tocht begint om 13.00 uur bij de tuin tussen de Elisabeth Hoeve en Geertruida Hoeve (Groene Eiland).

Al fietsend gaan de deelnemers langs bij de Kinderboerderij, de Pluktuin, het Voedselbos in Goudse Hout, de oudste eetbare tuin in de Kadebuurt, een bloemrijke rotonde, een Futseltuin en de tuin achter de BSO in Korte Akkeren om te eindigen op het GoudAsfalt terrein. Daar kan worden nagepraat onder het genot van een maaltijd en een drankje. De fietstocht is gratis. Voor de maaltijd vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage. 

Lijkt het je leuk om mee te fietsen op 2 juni? Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Quechua8@hotmail.com. Laat in je mail weten of je blijft eten. De start is om 13.00 uur bij de tuin tussen de Elisabeth Hoeve en Geertruida Hoeve (Groene Eiland) in Bloemendaal. De organisatie hoopt op een grote opkomst, net als vorig jaar.