Tim Geluk

Voorzitter

"Als is voorzitter van GroenLinks Gouda/Waddinxveen wil ik luisteren naar de leden en kijken hoe we GroenLinks Gouda/Waddinxveen sterker kunnen maken. "

Wat verwacht u van GroenLinks? Meer groen, een autoluwe stad, of mensen de kansen geven die ze nodig hebben? Tim Geluk vindt dit allemaal belangrijk voor Gouda en haar inwoners.

Tim Geluk: "Voor mij is voorzitter zijn van GroenLinks Gouda/Waddinxveen een mogelijkheid om te luisteren naar de leden en te kijken hoe we GroenLinks sterker kunnen maken. Zodat we naar buiten toe het juiste verhaal kunnen vertellen over wat we verstaan onder groen en sociaal en over de idealen die we delen.

Ik ben dertiger, getrouwd en heb vier jonge kinderen. Sinds 2010 woon ik in Gouda, in de kadebuurt, een levendige buurt vlakbij de prachtige binnenstad.

Ik werk als zelfstandig ondernemer en ben online communicatieadviseur en videoproducent. De kennis die ik heb op het gebied van communicatieadvies wil ik graag inzetten voor GroenLinks. Om verbindingen tot stand te brengen en bruggen te bouwen.

Veel overeenkomsten zie ik tussen mijn geboorteplaats Kampen waar ik ben opgegroeid en Gouda, de stad waar ik mij goed op mijn plek voel. Gouda heeft veel te bieden als het gaat om prettig wonen, een goed ondernemersklimaat en het is een bijzonder mooie stad in een groene omgeving.

Laten we als leden van GroenLinks de schouders zetten onder alle uitdagingen die ons te wachten staan. Dat heeft Gouda nodig, om socialer en groener te worden. Juist nu."