Javier is de penningsmeester in het afdelingsbestuur van GroenLinks Gouda.

Voor mij zijn eerlijk delen en de wijze waarop we met onze planeet omgaan de belangrijkste politieke thema's. Tegelijkertijd is alles zo met elkaar vervlochten dat je het klimaat niet los kunt zien van de economie. Het is daarom van belang om een balans te vinden tussen People - Planet en Profit. Om invloed te hebben op de politieke agenda is het essentieel dat GroenLinks nog groter wordt. Ik voel me ervoor verantwoordelijk om daar een bijdrage aan te leveren. Heb jij er wel eens over nagedacht om actief te worden voor de partij? Samen maken we het verschil!

Gouda en ik hebben een knipperlichtrelatie. Na omzwervingen door Nederland en Spanje ben ik in 2019 aan mijn derde periode in Gouda begonnen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als officier bij de Koninklijke Landmacht. Na een aantal operationele functies waarin ik veel van het buitenland heb gezien houdt ik me momenteel bezig met risicomanagement. Een uitdagende baan in een dynamische omgeving. Daarnaast ben ik als mentor verbonden aan Giving Back. Deze stichting richt zich op de ondersteuning van scholieren en studenten met een multinationale achtergrond. Zoals mijn naam wellicht doet vermoeden heb ik zelf ook een binationale achtergrond. Mijn moeder is Nederlands en mijn vader is Spaans. En ja, ik spreek Spaans.

Als je wel graag een bijdrage wilt leveren aan een betere wereld, maar dat niet via de politiek wilt doen, kijk dan eens op de website van Sanquin. Ze hebben altijd behoefte aan extra donoren!

penningmeester

  • FinanciĆ«n