Wil je Gouda groener, socialer en inclusiever maken? Op 16 maart 2022 zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad en GroenLinks wil weer met een sterke fractie vertegenwoordigd zijn. We zoeken kandidaten die sterk zijn in politieke strategie, mensen in het openbaar weten aan te spreken en contacten in de stad willen onderhouden. Verder is belangrijk dat je kunt samenwerken en ook nog stressbestendig bent. We streven naar een kandidatenlijst die de diversiteit van Gouda zo goed mogelijk weergeeft. Het raadslidmaatschap kost 15 tot 20 uur in de week.

Wil jij één van onze raadsleden worden en herken je je in het profiel? Stuur dan je motivatie en een actueel CV naar kandidaten@groenlinksgouda.nl. Wil je eerst meer weten over het raadslidmaatschap en of het iets voor jou is? Dan kun je via dit adres een oriënterend gesprek aanvragen. Of je belt direct met Marianne Akker 06 42 31 27 57.

Wanneer je je kandidaat stelt en we willen met je kennis maken, dan krijg je als voorbereiding voor het gesprek de profielschets en de integriteitsverklaring toegestuurd. De deadline voor aanmelding is 16 juli 2021. De eerste gespreksronde is na de zomer vanaf september.