Nieuws

Nieuw: thuis bij de fractie

Thuis bij de fractie

Hoe kunnen we Gouda nog mooier, groener en socialer maken? We gaan graag met inwoners in gesprek om antwoorden op die vraag te vinden. Daarom organiseren we Thuis bij de fractie: huiskamerontmoetingen bij één van de fractieleden thuis.

Lees verder

Fiets op 2 juni mee met 4e editie van Eetbare Fietstocht

Op 2 juni organiseren Claudia, Annemie en Gerdien de 4e editie van de Eetbare Fietstocht. Deelnemers fietsen door Gouda en bezoeken diverse tuinen die door enthousiaste buurtbewoners zijn aangelegd. De tocht begint om 13.00 uur bij de tuin tussen de Elisabeth Hoeve en Geertruida Hoeve (Groene Eiland).

Lees verder

Van twee naar drie zetels in Gouda

Taart met vier personen er omheen

GroenLinks is bij de gemeenteraads-verkiezingen in Gouda van 2 naar 3 zetels gegaan. We maakten een sprong van 1.800 naar ruim 3.000 stemmers. Iedereen die op ons heeft gestemd willen we van harte bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We hebben zin om keihard aan het werk te gaan in deze mooie stad.

Lees verder

Groenlinks wil buitenspelen voor alle leeftijden

Er zijn te weinig plekken in Gouda waar laagdrempelig gesport kan worden in Gouda. Daarom wil GroenLinks meer speeltuintjes en trapveldjes voor de jeugd en voor hen die zich zo voelen. Maar ook faciliteiten voor andere doelgroepen. Denk aan jeu de boule banen, schaaktafels, nordic walking of buitenfitness toestellen.

Lees verder

Pagina's