Nieuws

Gouda is van ons allemaal - ook van gelovigen

GroenLinks is zeer verbaasd over de opmerkingen van het CDA dat vrouwen met gezichtsbedekkende kleding gekort moeten worden op hun uitkering. Hoewel er een paar keer in de gemeenteraad is gedebatteerd over de participatiewet heeft het CDA dit onderwerp nooit ingebracht. Het lijkt er dus op dat het een verkiezingsstunt is, over de ruggen van de Goudse bevolking en ten koste van de inclusieve samenleving waar we in Gouda allemaal voor staan.

Lees verder

GroenLinks leden stellen kieslijst en programma vast

Kandidaten GroenLinks Gouda

De leden van GroenLinks Gouda hebben de definitieve kieslijst vastgesteld. Hilde Niezen, huidge wethouder, voert de lijst aan. Zij wordt gevolgd door 2 nieuwe kandidaten: Rolf van der Mije en Annemiek Mul. Op 4 staat huidge burgerraadslid Mohamed Amessas, en de top 5 wordt afgesloten door Tim Geluk-van den Burg.

Lees verder

GroenLinks vult Groenfonds in Gouda met €100.000

Groenfonds

Op voorstel van GroenLinks wordt het nieuwe Groenfonds toch gevuld door de gemeente, met een ton. Het fonds maakt deel uit van het voorstel Groen, Groener, Gouda. Nadat uit een evaluatie van het groenbeleid bleek dat er teveel groen is verdwenen in Gouda kwam het College met voorstellen om Gouda groener te maken. 

Lees verder

Hilde Niezen: ‘Bij GroenLinks weet je zeker dat duurzaamheid prioriteit heeft’

Hilde Niezen

Nu de gemeenteraadsverkiezingen dichterbij komen, is het tijd om kennis te maken met de nieuwe lijsttrekker van GroenLinks Gouda: Hilde Niezen. Hilde Niezen volgt Michel Klijmij op als lijsttrekker van de partij en is ook wethouder verkeer, stedelijk beheer en duurzaamheid. Welke veranderingen wil zij de komende jaren zien in Gouda en wat zijn de uitdagingen?

Lees verder

Pagina's