Energiecoach van gemeente geeft gratis advies

Een energiecoach van de gemeente kan bij u thuis laten zien hoe u eenvoudig, zonder extra kosten, energie kunt besparen met allerlei handige en praktische tips in en om huis. Aan het eind van het bezoek heeft u een inschatting hoeveel u ongeveer kunt besparen.

"Stimulering van hergebruik van materialen en verbetering van de energieprestaties van woningen en bedrijfspanden, onder meer door uitbreiding van de bestaande stimulerings- maatregelen voor de isolatie van woningen.”
Een citaat uit onze verkiezingsprogramma van driekwart jaar geleden. Om bewoners te helpen hier hun steentje aan bij te dragen is het, mede dankzij onze wethouder Hilde Niezen, mogelijk om gratis energieadvies te krijgen. 
Doen! Want wie wil nu niet tot wel € 200,00 per jaar besparen op je energierekening? Dat kan vrij eenvoudig als je weet waar je op moet letten. 

Gebruik maken van dit aanbod? Mail dan naam, adres, postcode en telefoonnummer nu naar energieadvies@gouda.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook, via 140182 (vragen naar Bas Spekreijse).

Deel dit bericht ook gerust, maar wees er snel bij: er kunnen naar verwachting zo’n 200 energieadviezen worden gegeven en de eerste 75 aanmeldingen ontvangen een energiebox tijdens het bezoek van de energiecoach.