Om ook buiten verkiezingstijd actief en zichtbaar te zijn in Gouda, starten we met een permanent campagneteam. Wat gaan we doen en wie zijn onderdeel van dit campagnteam?

Als permanent campagneteam willen we het positieve en optimistische geluid van GroenLinks laten horen en zo een bijdrage leveren aan de positieve beeldvorming van GroenLinks Gouda. Ook willen we de binding van de huidige leden en sympathisanten met GroenLinks versterken en nieuwe leden werven met onze acties. Als team laten we zien hoe leuk het is om een bijdrage te leveren aan de lokale politiek en willen we leden en sympathisanten inspireren om deel te nemen aan onze activiteiten. 

En natuurlijk willen we weer pieken tijdens de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten op 20 maart 2019 en voor het Europese Parlement op 23 mei 2019.

Het permanent campagneteam bestaat uit:

  • Arie Groenenboom, campagneleider

  • Annemiek Mul, vertegenwoordiger van de GroenLinks fractie in de gemeenteraad van Gouda

  • Bernard Schaap, vertegenwoordiger van het bestuur van GroenLinks Gouda/Waddinxveen/Krimpenerwaard

  • Marika Dekkers

  • Jouw naam hier? We zijn op zoek naar een aanvullend lid voor het campagneteam, kijk snel bij de vacatures.
     

Wat gaan we de komende tijd doen?
Iedere maand gaan we huis-aan-huis met een groep GroenLinksers om met inwoners uit verschillende wijken in gesprek te gaan. Als de verkiezingen dichterbij komen, willen we wekelijks langs de deuren gaan. Ook flyeren we tegen die tijd op de stations in Gouda en organiseren we bijeenkomsten met sprekers over relevante thema's in onze stad. 

Het is inspirerend en gezellig om samen actief te zijn en zo onze idealen dichterbij te brengen. Daarom willen we ook activiteiten voor de leden en sympathisanten van GroenLinks Gouda organiseren. We hopen dat op deze manier nog meer leden zich actief gaan inzetten voor GroenLinks.