De voorbije jaren heb ik geworsteld met een burnout. Dit was een natuurlijk gevolg van jarenlang onzekerheid door tijdelijke contracten, wat leidde tot financiële onzekerheid, waardoor ik klem kwam te zitten in een veredelde studentenwoning. Gedurende deze jaren heb ik vervolgens kennis mogen maken met een uitkeringsregime dat alleen meer stress opleverde, terwijl het medisch advies was om juist stress te vermijden.

In mijn tocht naar genezing ben ik op zoek gegaan naar wat ik écht belangrijk vind. Ik kwam tot de conclusie dat een belangrijk punt voor mij is om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij, en ben op zoek gegaan naar manieren om dit voor elkaar te krijgen.

De frustratie van het systeem waarin ik mij gevangen voelde, en de wens om iets positiefs bij te dragen, leidde als vanzelf naar een sterker politiek bestaan. Hierbij viel mijn keus natuurlijk op GroenLinks, een partij die zich inzet voor een eerlijkere en mooiere toekomst.

Momenteel verricht ik administratief werk voor de Provincie Utrecht. In het verleden heb ik gewerkt bij andere overheidsinstellingen en verzekeraars. De administratieve, en financiële ervaring die ik heb opgebouwd wil ik nu dan ook graag inzetten in mijn rol als penningmeester. Daarnaast hoop ik ook door te helpen met andere projecten mijn binding met de stad te versterken. Tussendoor zal ik hopelijk ook af en toe weer kunnen boogschieten.

David is te bereiken op penningmeester@groenlinksgouda.nl